Primaria comunei Gilgau anunta derularea unui proiect de cadastrare (intabulare) , in perioada 1 IANUARIE 2017 - 30 IUNIE 2017 a unor suprafete de teren aflate in extravilanul comunei Gilgau, respectiv in localitatile: Gilgau, Capilna, Barsau-Mare, Glod, Fodora si Dobrocina.

      Aceasta lucrare consta in efectuarea planurilor parcelare/cadastrale si inscrierea in Cartea Funciara a fiecarei proprietati in baza titlului de proprietate, atribuindu-se numere cadastrale pentru fiecare localitate in parte.

      Solicitam tuturor cetatenilor din comuna, beneficiari ai acestei lucrari, proprietari de terenuri, informatii in vederea realizarii acestui program, intrucat Comisia locala de fond funciar lucreaza in baza planurilor parcelare efectuate la Legea 18/1991 de catre Comisiile locale de fond funciar de la acea vreme. Avem nevoie de aceste informatii pentru a evita orice suprapunere sau riscul de excludere a unor persoane din planurile parcelare.

      Primaria comunei Gilgau, prin departamentul de fond funciar, pune la dispozitia celor interesati informatii utile, atat prin pliante de informare, cat si prin raspunsurile la intrebarile solicitate de catre cetateni.